lördag 22 januari 2011

Baconlindad kyckling med ädelostsås


Okej, bilden kanske inte blev sådär jättetasteful, men satan i gatan vad gott det var! Min LCHF-karl svängde ihop den här lilla rätten (och jag gjorde såsen). Det är precis vad det utger sig för att vara - baconlindad kyckling kryddad med peppar, lite italienska örter och lök och så stjuts in i en 175 grader varm varmluftsugn i cirka 15-20 minuter. Min gudomliga sås är helt enkelt grädde, creme fraiche, massa ädelost och ytsepytse vitpeppar som får koka ihop till en sagolik sås.

NAMNAMNAM!

/Julia

2 kommentarer:

  1. Asså grejen med oxfilén var att den var så satans dyr. Typ 400 spänn. Så där har vi den fattiga sanningen. Och så var det sås till kycklingen och någon form av dressing till salladen, så det var bra.

    Jag blev mätt! Men snabbt hungrig så jag körde en pone och te när jag kom hem också.

    Åh - länk! Ska checka!

    SvaraRadera
  2. NEJ! kommenterade till fel bild! Shit.

    Okej okej, här kommer det jag egentligen skulle skriva till den här bilden:

    GUD VAD GÖTT! att linda saker i bacon is the shit. vad som helst! synd bara att jag inte gillar ädelost. men just den kanske går att byta ut?

    SvaraRadera