onsdag 12 januari 2011

Falukorv och blomkålsmos

Jaa, korven blev lite bränd.
Ett tema jag har anammat på senaste tiden.
Men eftersom att jag steker i smör blev det supergott ändå! :)

Mätt och belåten efter ännu en latmansmiddag! 
Smörstekt Delikatessfalukorv och blomkålsmos (fryst blomkål som kokas enligt anvisningarna, stavmixa till typ puré med en generös klick smör och en beror-lite-på-vilken-konsistens-man-vill-ha-skvätt grädde samt örtsalt och peppar).

Nu är jag glad igen.
Var lite grinig inför det misslyckade brödbakarförsöket igår...
Men det här var verkligen asgott!

ÄT DET!

/Julia

3 kommentarer:

  1. Vad himla fint moset blev, du! Ska testa imorrn! / I.

    SvaraRadera
  2. Det var så gott att jag längtar till dagens lunch! :)

    SvaraRadera
  3. Jag gjorde också blomkålsmos häromdagen - men testa att koka kålen i grädde!! och sen mixa med smör!
    Restaurang-känsla i vardagen!! Underbara små recept by-the-way!!

    SvaraRadera