Jaa, korven blev lite bränd.
Ett tema jag har anammat på senaste tiden.
Men eftersom att jag steker i smör blev det supergott ändå! :)
Mätt och belåten efter ännu en latmansmiddag!
Smörstekt Delikatessfalukorv och blomkålsmos (fryst blomkål som kokas enligt anvisningarna, stavmixa till typ puré med en generös klick smör och en beror-lite-på-vilken-konsistens-man-vill-ha-skvätt grädde samt örtsalt och peppar).
Nu är jag glad igen.
Var lite grinig inför det misslyckade brödbakarförsöket igår...
Men det här var verkligen asgott!
ÄT DET!
/Julia
Vad himla fint moset blev, du! Ska testa imorrn! / I.
SvaraRaderaDet var så gott att jag längtar till dagens lunch! :)
SvaraRaderaJag gjorde också blomkålsmos häromdagen - men testa att koka kålen i grädde!! och sen mixa med smör!
SvaraRaderaRestaurang-känsla i vardagen!! Underbara små recept by-the-way!!